Translate

dilluns, 12 de setembre de 2016

AVUI COMENCEM TERCER!!

Quina emoció més enorme sentim avui al matí quan ens despertem! Molts no hem pogut dormir mica per els nirvis de tornar a retrobar-nos amb els nostres companys després d’haver passat un gran estiu amb mils moments que volem contar feliços i satisfets d’haver-los pogut viure. Toca tornar a obrir motxilles, posar els estoigs plens de estris nous, estrenar quaderns, carpetes i llibres i acabar d’omplir la motxilla de ganes i il·lusió per aprendre moltes coses noves.

Quan arribem a l’escola ens abracem tots, comencem a riure amb complicitat als amics amb els quals hem passat bons moments i que en aquell instant recordem amb il·lusió i volem contar a altres companys. Entrem a la classe. Tot nou, tot diferent, hem canviat de curs i de mestra! La mestra es presenta, el seu nom és Ana Belén, i ens diu que es quedarà amb nosaltres per compartir un any ple de coneixements, aprenentatges, jocs, dinàmiques i rialles. Comencem la classe fent una dinàmica molt entretinguda: ens hem de moure per tota la classe seguint les seves indicacions (caminar a càmera lenta, com si fóssim cans, com si fóssim persones molt majors, ballant, caminant molt ràpid) i quan la mestra diu “Stop” ens parem davant d’un company i li diem el nostre nom i alguna cosa que hem fet a l’estiu també seguint una indicació (parlar molt ràpid, molt lent, cantant, rapeando, etc).

Després de jugar a aquest joc de presentacions, hem seguit les hores de classe organitzant material, papers, escollint encarregats d’aula i comentant com anirà el curs. Tenim moltes ganes de veure què anirà passant al llarg d’aquest! ENDAVANT!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada