Translate

dimarts, 13 de desembre de 2016

CONSTRUIM EL NOSTRE CASTELL

Bones tardes a tots i totes,

Avui a classe hem decidit començar a plantejar la maqueta del castell que varem pensar a principi de curs que ens agradaria realitzar. Hem fet grups d'alumnes per tal de treballar-ho de manera conjunta. Els grups finalment han quedat així:

Grup 1: Marc, Matei, Unai, Robert i Alejandro.
Grup 2: Sabrin, Alba, Alex, Claudia, Leire, Víctor i Lucia.
Grup 3: Irene, Alicia, Alan, Joyce, Alma, Victoria i Laia. 
Grup 4: Jordi, Hugo, Martí, Carlos, Vicente, Ruben i Delia. 

Quan i Què hem de fer aquests dies? Com ja queda poquet per que arribin les festes de Nadal i hi ha companys que ja estan de viatge i d'altres que partiran la propera setmana, aquests dies el que començarem a fer serà fer una llista del que necessitarem per dur a terme la nostra obra, prendre decisions sobre com la farem, cercar encarregats per fer cada cosa i, en general, deixar-ho tot ben planificat per començar de veritat després de vacances. 

Quins materials podem emprar? Podem emprar tota mena de material fungible: pintures, retoladors, temperes, cartulines, capses de cartró, rotllos de paper de vater, distints tipus de papers, gomets, herba, sorra... el que se us ocorri!! 

On ho farem? En principi ho farem a classe a les hores de vida d'aula, socials i plàstica. Si ho voleu fer a casa com excusa per a quedar amb els companys - amics és OPCIONAL, però no obligatori!! 

Per quan s'ha d'entregar? De moment no hi ha una data fixada per l'entrega del treball. El més segur serà que sigui per finals de gener ja que ara mateix no estan tots els integrants dels grups i no tenim temps de treballar-ho a classe. 


ENDAVANT!! ANIREM FENT FOTOGRAFIES DE TOT EL PROCÉS DE CREACIÓ DE LES VOSTRES OBRES D'ART!! ESPERO QUE MAI PERDEU LA IL·LUSIÓ QUE HE VIST AVUI A CLASSE!! 

A continuació, us deixo alguns exemples de castells!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada