Translate

dilluns, 30 de gener de 2017

CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Bones tardes famílies,
Avui hem estat celebrant el dia de la Pau. Hem començat veient un video i llegint un conte sobre la Pau i la no guerra. Després, hem reflexionat sobre el tema per veure què fariem fer nosaltres per que no hi hagi guerres. A continuació, hem acabat de fer els nostres dorsals per la CURSA SOLIDARIA i hem fet un ball per celebrar aquest dia tan bonic. La cançó que hem escollit és Madre Tierra de Chayanne que ens diu que hem de gaudir de les coses bones que ens passen a la vida, una cançó molt positiva que transmet un missatge bonic.

Aquí tenim el video dels grans ballarins de 3r B. Ens han faltat alguns que han estat més timids i no ha volgut sortir!!
Després del pati hem començat la cursa, hem corregut molt i hem acabat un poc cansadets, hem de practicar més, eeh!!!

Un cop acabada la carrera hem donat sous a la Creu Roja per una bona causa i tots els alumnes de l'escola junts hem cantat algunes cançons com la de Bob Dylan: "Escolta la resposta dins el vent".

Finalment, comentar que al llarg de la setmana passada també hem treballat el tema de la Pau a partir d'altres videos de nens que parlen sobre el tema dels refugiats de Siria, a partir de la decoració de la porta de l'aula amb missatges de Pau i fent una pancarta del dia de Pau juntament amb els companys de primer, segon i l'altre tercer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada