Translate

dimarts, 7 de febrer de 2017

VALORACIÓ DE LES DARRERES SETMANES

Avui he volgut obrir una entrada al bloc per donar-vos l’ ENHORABONA general als alumnes! En primer lloc, aquestes darreres setmanes el comportament ha anat millorant, encara que encara ens costa baixar el volum a l’hora de parlar ja que, sense adonar-nos, acabem sempre cridant! Estic emprant dos sistemes que segurament us han parlat els vostres fills. D’una banda, a la taula tenim una graella setmanal amb diferents ítems: escoltar a les mestres, parlar en veu baixa, treballar en silenci, no pegar als companys i respectar el torn de paraula. Llevat de casos puntuals i, sobretot el que us he comentat que ens costa parlar en veu baixa, anem funcionant bé amb aquest sistema semàfor en el qual avaluem diàriament com ha anat el dia. Hem acordat que si aconseguim que tot estigui en verd durant una setmana, podrem fer maquetes o fer jocs que ens agradin. D’altra banda, ja sabeu que el comportament i la participació a classe valen un 40% de la nota de l’assignatura. Hem dividit la part de comportament en 20% i hem establert que cada vegada que cridin, es portin de manera inadequada o estiguin parlant amb els companys sense fer feina o escoltant a la mestra, posarem un negatiu (perdrem un dels 20 punts que tenim a cada assignatura). En canvi, si ens portem bé, també es valorarà amb un positiu que pot fer recuperar un dels negatius. Així, podré fer una valoració més objectiva del comportament i ells aprenen a autorregular-se.


En segon lloc, també us vull donar l’ ENHORABONA per les notes de les proves que hem realitzat darrerament. Hem fet tres proves “sorpresa”, sense haver estudiat prèviament, i la prova de les dents. En general, les notes han estat molt positives. A la prova de català que he volgut fer-la amb activitats dels continguts treballats al llarg del curs, tots heu APROVAT i molts amb molt bona qualificació. ENHORABONA de bell nou! Estic molt contenta! Us demanareu, per què fa proves sense avisar? Més que res per poder valorar el que han anat aprenent a partir d’una avaluació contínua i global dels seus aprenentatges. Moltes vegades si saben el que entra a la prova, s’estudien només això i al final les qualificacions no són tan realistes que si es fa d’aquesta manera on es pot valorar també l’esforç i dedicació constant dels alumnes!!


Finalment, aprofito l’entrada per demanar disculpes per no tenir el bloc actualitzat! M’agradaria però em falten hores del dia per poder-ho fer. Com moltes mares sabeu, em passo dia i nit fent coses, quan no són de l’escola són d’estudi. Intentaré anar actualitzant més sovint!!


En conclusió, espero que cada vegada anem a millor! Que tot allò positiu que estem aconseguint es mantingui i anem endavant amb un somriure i sense perdre les ganes de seguir aprenent i gaudint de venir a l’escola. Gràcies famílies per la vostra col·laboració en que això sigui així!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada